Passersystem och larm i Jönköping

Området innefattar projektering av elektronisk säkerhet som kan omfatta allt från kameraövervakning, larm för hem eller företag till integrerade system i nätverk. Lättadministrerade passersystem med personliga taggar, kort eller kodlås. Klassiska porttelefoner eller övervakningskameror kan också anslutas till lösningen. Viktigast i sammanhanget är vår långa erfarenhet av inbrottslarm, brandvarningssystem, utrymningslarm och hur de på ett säkert sätt kan kopplas samman med det övriga säkerhetssystemet.

Ett inbrottslarm är såklart inget som garanterar dig från att bli utsatt för inbrott men det minskar såklart risken. Om ett brott ändå begås kommer är de inte inne lika länge i fastigheten om det finns ett larm.

Kameraövervakning

Är du i behov av larm eller inbrottslarm med övervakningskamera för hem eller företag? Vill du veta mer om passersystem? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med inbrottslarm och passersystem. Du är självklart alltid välkommen in i våra butiker i Jönköping.

Du kan läsa mer om vilka regler som gäller för kameraövervakning i Sverige. Datainspektionen har mer information om kameraövervakningslagen (KbL), du hittar mer information här. Vi hjälper dig med kameraövervakning i Jönköping och runt hela Sverige.

Kameraövervakning-och-larm